A 7 legjobb talizmánok jó sok pénz

Ha szeretné, hogy vonzza a szerencsét, pénzt, az első dolog, amit meg kell, hogy egy megbízható, kabalák, hogy erősítse az energia.

Javítja az életed, legyél sikeres ember erős amulettek. Már többször is megmutatta, hogy az energia a dolgok nagyban befolyásolja az életünket. Hogy vonzza a pénzt, szerencsét, legyen könnyen válasszon egy talizmán, amely megfelel az ön céljainak, valamint szándékait. A megfelelő talizmán a legfontosabb, hogy siker, szerencse, jólét.

Amulett

1. A gyűrű végtelen sok szerencsét

Ha az álom nem válik valóra, nem számít, hogy próbáld meg, lehet, hogy egy gyűrű-egy talizmán. Felelős dekoráció szerencsét egyszerű rituálé: a felkelő hold tiszta a gyűrűt kívülről energia negatív. Adjon meg egy csésze hideg vizet, adjunk hozzá egy evőkanál só, 3 csipet szódabikarbóna. Várjon, amíg a só feloldódott, majd helyezzük a serpenyőbe gyűrű, az idézésnek:

"Sós vízben mossa a gyűrűk negatív örökké!"

Hagyja a gyűrűt egyedül egy ideig (10-20 perc), amely lehetővé teszi, sós vízben, hogy tiszta a dekoráció, az idegen energia. A csengetés után kell fektetni a holdfényben, beszélni sok szerencsét:

"A növekvő Hold, felhatalmazza, illetve adja vagyon, hogy hagyd, hogy siker lesz."

A gyűrű maradt, hogy töltse fel reggelig. Ne felejtsük el, hogy az arany a legjobb vonzza a pénzt, az ezüst, a siker, a fa — sok szerencsét.

2. Pénzt varangy

A leghíresebb kabala tekinthető pénzt béka. Amulett könnyen vonzza a pénzt, energiát a haza. Alkalmas azok számára, akinek szüksége van a pénz, meg akarja tartani a megtakarításokat, illetve, hogy megszabaduljon a hitelek. Valódi pénz varangy kell felelnie az alábbi kritériumoknak:

Pénzt varangy
  • hogy Arany vagy zöld színű;
  • állni három lába van;
  • tartsd a szád, egy érme, ami könnyen eltávolítható. Ha az érme kell ragasztani, vagy nehéz lesz, hogy nehéz lesz, hogy pénzt keressen.

A pénz varangy általában helyezett otthon, a zóna vagyon. A legfontosabb dolog—, nem kell, hogy tegye a magas polcról, mint az amulett fél a magasságtól.

3. Medál-a nap, így jó sok pénz

A nap jelképe a fény, a boldogság, a jólét, a jó szerencse, mert legyőzi a sötétséget. Medál a jelképe a Nap lesz egy nagy kabalája. Vásárol egy medál van szüksége, jó hangulatban. Hát, ha aranyat. A szertartás a töltés, a díszek a siker, a pénz birtokában nap a napfényben. A medál kerül, egy Napsütéses helyre, s hagyja 40 percig. Akkor azt mondja:

"Nap, nap, nézz ki az ablakon. Feltöltve amulett tíz éve. Ötven nappal hozz egy millió".

Miután osztani a kabala, a vágyak, mondd el nekünk, miért kell a pénz, mi álmok akarod teljesíteni velük. Az amulett kopott feltűnő helyen, este pakolni a párna alatt. A több, annál jobb.

4. Talizmán természetes fából

Zöld zokni

Egyszerű a talizmán hoz nagy pénz. Néhány gyakorlat ajánljuk, hogy vásároljon egy talizmán a kép a monetáris rúnák, de a hétköznapi darab fa képes növelni bevétel. A talizmán egészséges, fiatal vagy öreg, szegény vagy gazdag. Rajta ez az amulett előnyös, hogy az energia szektorban. Ez visszaállítja az egyensúlyt, megnyitja a cash flow, véd a veszteség, valamint gátolja a fáradtság, fásultság.

Fa talizmán, vagy tovább veled (pénztárca, táska, vagy zseb), vagy tárolni otthon, irodában vagy autóban. Győződjön meg arról, hogy nem veszett el. Ha az amulett hirtelen eltűntek, így itt az ideje, hogy megtisztítják a negativitás, irigység, kényeztető.

5. Zöld zokni

Ez aranyos haza kabala gyorsan vonzza a tulajdonos kívánt. Nem kell várni a növekvő hold, fényes Nap, vagy jó napot vesz. Nos, ha zöld zokni, hogy kötött egy szeretett ember. Ideális esetben köti őket a kezével. Belül minden zokni van egy bill ezekkel a szavakkal: "Élvezd a szerencse, kiveszi a pénzt."

Zokni kell tárolni látható, de elérhetetlen helyen. Egy hónap után a zoknit hordasz pár perccel lefekvés előtt pedig kívánj valamit: minden. Ha a vágyaid valóra, a rituális érdemes megismételni.

6. Pénz fa

A fa hordozza az energiát, a jólét, a növekedés pedig végtelen fejlődés. A kabala a ház, de segíthet az irodában. Ami helyet légkörben, sok szerencsét, erősíti energia. Alkalmas a szakmai előmenetel, valamint azok, akik hajlandóak vállalni a felelősséget.

Hagyományosan, egy gally a pénzt, fát, meg kell, hogy egy gazdag házban. A cserép alatt, tedd a hét arany (sárga vagy arany) érméket. Öntözés a fa, meg kell gondolni, jólét, a luxus, a hírnév, a jólét. Ha a fa nem nő olyan gyorsan, megmérgezi az érmét, csekket energia otthon: a legvalószínűbb, az energia, a pénz, a jólét folyik.

7. Ajándéktárgyak, ami kellemes érzelmek

Vonzza a pénzt,

Az intuíció gyakran azt jelzi, elem, hogy készítsen egy pozitív töltés. Szeme lehet érdekes érme, fényes kavics, szokatlan, szobor, dekoráció, medál. Mint valami különleges, vonzza, elkápráztatja. Biztos venni — ez a talizmán vonzza a sok pénz, sok szerencsét.

Használata előtt a talizmán szándékosan ki kell tisztítani a külső energia. Ez a szakértők oldal dailyhoro.ru javasoljuk, hogy tartsa meg folyó víz alatt néhány másodpercig. A víz elmossa a negativitás. Meg kell majd mondjon egy rövid mondatot, vagy varázslat, majd töltse fel a témában a siker, a pénz.

Kiválasztásával a kabala, akkor képes lesz arra, hogy vonzza a sok pénzt. Ne feledje, hogy a talizmánok amulettek, valamint nem egy varázspálca, amely megszünteti a pénz hiánya, hitelek, követelések, valamint a pénzügyi nehézségek. Az a kollégája, aki azt sugallják, hogy a helyes utat, hogy erősítse hitüket megvédeni minket a jelentős veszteségeket. Siker!